AJUTOR ANGELIC, ce ÎNGER INVOCĂM, atunci când ne RUGĂM

😇”Îngerul Milei. Cere-i ajutorul atunci când treci printr-o perioadă întunecată a vieții tale. Este unul dintre cei mai puternici Îngeri pe care îi poți accesa.

😇Îngerul Credinței. Îi poți cere ajutorul în orice. Dacă o vei face zilnic te va ajuta să elimini orice indoială si să îți consolidezi încrederea în tine

😇Ingerul Increderii. Cere-i ajutorul atunci când te simți trădată și vrei să îți revii.

😇Ingerul Vindecării. Așa cum o spune și numele său, te poate ajuta atunci când te confrunți cu probleme de sănătate. Îi poți cere ajutorul chiar și în numele unei persoane dragi care are nevoie de vindecare.

😇Ingerul Regăsirii. Acest Inger te poate ajuta să îți recapeți forța și bucuria de viață dupa o pierdere sau o traumă emoțională. De asemenea, te va ajuta să găsești rezolvare la probleme adânci și vechi.

😇Ingerul Eliberării. Acest Inger le este de ajutor tuturor celor care trec prin incercări precum procese în instanță sau concedieri. Ajută la eliberarea sufletului din inchisoarea fricii și a mâniei precum și să își revină după o dezamăgire.

😇Ingerul Soarelui. Invocă acest Inger când stai la soare pentru ca celule corpului tău ăa se deschidă și sa primească în totalitate puterea vindecătoare a razelor solare.

😇Ingerul Luminii. Invocă acest Inger pentru a te scălda în Lumină regenerătoare a Creatorului. Acest Inger este mai puternic decât orice luminâ existentă pe Pământ și chiar decât lumina Soarelui.

😇Ingerul Apei. Poți ruga acest Inger să schimbe vibrația apei cu care te speli pentru a-i spori proprietățiile de curățare, împământare și hrănitoare dar și pentru a spori procesul de vindecare a unei răni.”

Invocă-i pentru ajutorul lor Divin!

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,