Arhanghelul Mihail este protectorul întregii umanităti, iată cum TREBUIE INVOCAT

Arhanghelul Mihail este protectorul întregii umanităti. El este comandantul-șef al tuturor arhanghelilor și al forțelor celeste, așa-numitele “legiuni ale luminii” pe care le conduce împotriva răului ( viciile umane inspirate de demoni, precum ura, mânia, negativitatea, cruzimea, ostilitatea, și conflictul). Poate fi considerat îngerul păzitor suprem.

Arhanghelul Mihail este o ființă de lumină măreața și strălucitoare, și este ilustrat frecvent călărind pe un cal alb ( care simbolizează puterea spirituală pură ) și lovind cu lancea un șarpe.

Imaginea evocă metaforic uciderea aspectului inferior și autodistructiv al personalității umane, caracterizat de teamă și de limitare, și implicit renașterea minții superioare a sufletului la fel ca o pasăre phoenix sau ca un dragon înaripat al înțelepciunii supreme.

Invocarea protecției.

Înainte de a începe o ședință de vindecare angelică, este normal să invoci protecția Arhanghelului Mihail și a oștilor sale de lumină. Pentru ca vindecarea să poată avea loc, clientul tău trebuie să elimine amintiri conștiente și subconștiente dureroare.

În timpul unei ședințe de vindecare angelică, acest proces se petrece de multe ori spontan.

Uneori clientul retrăiește emoțional întreaga experiență fapt care se poate dovedi la fel de dureros ca și evenimentul propiu-zis.

Terapeutul își încurajează clientul să-și recunoască emoțiile și să își accepte durerea, pentru a le putea controla și elimina în vederea vindecării. De aceea aceștia devin uneori furioși, agitați, sau defensivi.

Protecția Arhanghelului Mihail ne ajută să rămânem deschiși într-o manieră echilibrată și ancorați în iubirea necondiționată a divinului.

Ce trebuie să faci?

1: Invocă-l pe Arhanghelul Mihail oricând dorești să beneficiezi de o protecție imediată.

El te va lua sub mantaua lui protectoare.

2: Rostește cuvintele următoare: Arhanghele Mihail,te rog ajută-mă! Arhanghele Mihail, te rog protejează-mă de orice aspect negativ.

3: Imaginează-ti mantaua protectoare a Arhanghelului Mihail în jurul tău. Vizualizează o manta de culoare albastru închis, cu glugă care te acoperă ( pe tine sau o altă persoană dragă) din cap până în picioare.

Trebuie doar să-ți setezi intenția către Arhanghel și să-l invoci cu cuvinte de ajutor.

Arhangheli nu vor refuza niciodată strigătul de ajutor sau protecție divină a oamenilor, pentru că menirea lor este să ne sară în ajutor.

SURSA: Luna agape

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,