Cea mai puternică novenă făcătoare de minuni este cea a Sfântei Rita. Se face 9 zile de joi consecutive

Cunoscută pentru incredibile lucruri imposibile pe care le săvârșește pentru cei care se roagă la ea, Sfânta Rita este căutată de toți cei care vor să-și rezolve problemele care, la prima vedere, par fără rezolvare. În consecință, citiți această novenă 9 zile consecutive sau 9 zile de joi consecutiv.

Iată textul rugăciunii

“O, sfântă apărătoare a celor aflați la mare nevoie, tu, care străluceşti precum steaua speranței în bezna întunericului, binecuvântată Sfântă Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare şi tărie, model al tuturor etapelor vieții! Alătur voința mea celei a lui Dumnezeu, grație Mântuitorului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini și căruia tu i-ai fost alături zi de zi.

Mijlocește tu, cu harurile și virtuțile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu și sfințirea mea. Îndrumă-mă și arată-mi calea cea bună, o, sfântă protectoare şi susținătoare a celor aflați la necaz, să pot obține iertarea păcatelor, perseverență, puterea de a păși cu curaj, bunătate și răbdare pe calea vieții. (Acum se spune dorința).

Sfântă Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi!

Sfântă Rita, avocata celor neajutorați, roagă-te pentru noi!
Ajută-mă, Sfântă Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Hristos şi pentru crucea Sa.’

La final se vor rosti, în această ordine: Tatăl nostru (de 3 ori), Bucură-te, Marie, Cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvântată ești Tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus. (de 3 ori), Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și-n ceasul morții noastre.

Amin (de 3 ori)”.

Filed under: RugaciuniTagged with: ,