Cele mai frumoase felicitări, urări şi mesaje de Florii

Cele mai frumoase felicitări, urări şi mesaje de Florii. Duminică, 12 aprilie, de Sărbătoarea Floriilor, românii au un dublu motiv de celebrare. Religios, credincioșii ortodocși prăznuiesc sosirea lui Iisus Hristos în Ierusalim. Tot cu o săptămână înainte de Paște, îi celebrăm pe semenii noștri care poartă nume de flori.

Există nenumărate moduri în care le putem face apropiaților o zi mai frumoasă de Florii. Tocmai de aceea vom prezenta o mică parte dintre cele mai calde felicitări, urări şi sms-uri de trimis sărbătoriților acestei zile.

Așadar, Florica, Florin, Izabela, Florentin, Brândușa, Crin, Crina, Margereta, Viorel și Viorela ar putea primi, duminică, următoarele mesaje.

Cele mai frumoase SMS-uri și urări de Florii

La mulți ani şi mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ţi se îndeplinească toate dorințele. Sănătate şi numai bucurii.”

Îţi doresc o ora de linişte, o zi de pace, o săptămâna de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!”

Florii alese şi zile senine, săptămâna patimilor să te ţină în leagăn de flori şi lumina curată, dumnezeiască.

Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubită şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani!

Într-o zi de sărbătoare nu ar trebui să lipsească nici SMS-uri. Scurte, dar extrem de sugestive și de călduroase, acestea ar putea însenina ziua apropiaților.

Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La Mulţi Ani!

Azi intră-n Ierusalim/Călare pe mânz asin./De popor e aşteptat,/Ca un mare împărat./O, minune! O, minune!/ Şi ţie numai bine, La mulţi ani!

E sărbătoare la Florii/Cum n-a mai fost vreodată,/Căci Cel prezis de profeţii,/Azi în Ierusalim s-arată./ Îţi doresc mulţi ani şi o viaţă minunată.

Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

Nicio floare nu se compară cu frumuseţea ta! La Mulţi Ani!

Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

În România, cele mai des întâlnit nume de floare sunt Viorica, pe care-l au 145.020 de femei, Florentina, nume pe care-l poartă 129.947 de femei şi Florica, 91.751. Alte 73.637 de românce au numele Camelia.

În cazul bărbaților, 336.793 se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel şi 54.608 Florian. Alţi 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de bărbaţi se numesc Trandafir.

Filed under: Sarbatori