Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ilie

Cele mai frumoase mesaje și urări de Sfântul Ilie

– Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! „La mulți ani!”

– De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani Ilie!

– La mulți ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

– Cu ocazia zilei Sfantului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

– La mulți Ani si sa ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc si un camion cu bani!

– E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. Este ziua numelui tau! La Multi Ani! Felicitari cu ocazia acestei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani! Sa-ti dea Domnul sanatate, Judecata inteleapta, Viata lunga pamanteasca, Ce doresti sa se-mplineasca!

MAI POȚI CITI ȘI Ce este bine SĂ FACI de Sfântul Ilie

– Sa-ti dea Domnul sănătate, Judecata înțeleapta, Viată lunga pământeasca, Ce dorești sa se-împlinească!

Uram si noi tuturor celor ce se sărbătoresc de Sfântul Ilie, multa sănătate si noroc in viată!

Filed under: SarbatoriTagged with: