Cu ce har divin te-ai născut… Ce ai primit de la Dumnezeu când ai venit pe lume!

Se spune că fiecăruia dintre noi i-a fost hărăzit la naștere un dar. Unii au primit darul frumuseții, alții al inteligenței, alții al iubirii. 

Dacă vrei să ști cu ce har divin te-ai născut, citește rândurile de mai jos.

Persoanele născute în prima zi a săptămânii vor fi cei care se vor face remarcați de-a lungul vieții atât prin cuvânt cât și prin scris, iar cuvântul lor va fi lege pentru cei din jur.

Cei care au venit pe lume în ziua de marți au primit darul vieții. Dar lecția lor va fi să învețe să-și stăpânească orgoliile și pornirile de agresivitate. 

Ai văzut lumina zilei miercuri? Atunci trebuie să ști că ai primit unul dintre cele mai frumoase daruri: cel al iertării, așa că vei putea să treci repede peste tot ce e rău. 

La rândul lor, cei născuți joi au fost înzestrați cu darul cunoașterii, aceștia având o intuiție cu totul ieșită din comun. 

Ca să vezi tot ce e frumos într-un lucru trebuie să te fi născut vineri, iar cei care au primit acest dar al frumuseții și al descoperirii de sine sunt cei mai talentați din tot zodiacul. 

Curajoșii sunt cei care au venit pe lume într-o zi de sâmbătă, de aceea niciodată în viață nu se vor da bătuți.

Dar darul cel mai de preț din lume, iubirea, pe care-l au cei născuți duminica îi va face să împrăștie optimism în orice loc și să lumineze viețile altora.

Felicia Iederă

Filed under: Citate religioaseTagged with: ,