Daniel Buzdugan: „Sfântă Parascheva, în vremurile acestea tulburi, roagă-te în continuare la Hristos pentru întreaga noastră Românie!”

Gândul lui Daniel Buzdugan a fost de ziua Cuvioasei Parascheva pentru rugăciune și ajutor, în aceste vremuri tulburi: „14 octombrie înseamnă pentru mine cam așa, în ordinea descoperirii lor: Iași, Sfânta Cuvioasă Parascheva, Mihai Morar (care a împlinit 41 de ani, nota red.)…

Iubitul meu Iași, să te dezvolți și mai tare, dar fără să-ți pierzi aura romantică! Sfântă Cuvioasă Parascheva te rugăm mult ca să te rogi în continuare la Hristos pentru întreaga noastră Românie, să se faca voia Lui Dumnezeu cu țara noastră, nu a oamenilor! Amin!”.

Și în pandemie, când autoritățile au pus interdicții în desfășurarea pelerinajelor și slujbelor religioase, omul de radio Daniel Buzdugan a ieșit în față luând o atitudine mărturisitoare, spunând că creștinii nu se pot dinstanța față de Dumnezeu iar guvernanții ar trebui să permită pelerinajele și slujbele în biserici.

„Orice-ar fi și orice s-ar întâmpla noi, creștinii, nu putem să ne distanțăm față de Dumnezeu! Am fost făcuți de Dumnezeu și am fost făcuți pentru Dumnezeu și cine nu înțelege asta, trăiește o viață fără niciun sens!…

Domnule Președinte, Domnule Prim-ministru, în aceste zile grele pentru România ne rugăm și pentru domniile voastre, ca harul lui Dumnezeu să se reverse și prin cei care ne conduc! Hristos în mijlocul nostru!”

Asemenea atitudini fac diferența, să nu ne temem să punem pe primul plan cele ce țin de credință și adevăr!

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,