Dumnezeu are un Plan pentru viața ta și de cele mai multe ori, vei constata că cei apropiați nu vor fi de acord cu acest Plan

Dumnezeu are un Plan pentru viața ta și de cele mai multe ori, vei constata că cei apropiați nu vor fi de acord cu acest Plan. Important este dacă tu ești dispus să te lași ghidat de Dumnezeu și să urmezi Planul său pentru viața ta sau preferi să faci ceea ce vor cei apropiați, preferi să lâncezești în zona de confort, ca să nu superi pe nimeni.

Spre exemplu, oamenii din trecutul meu nu au agreat Planul pe care l-a avut Dumnezeu pentru mine; credeți că asta m-a făcut să am vreo ezitare, m-a oprit din a urma ghidarea divină? Nu, sub nicio formă! Nu m-a interesat ce credeau cei din jur, m-a interesat doar să ascult ceea ce îmi cerea Dumnezeu.

Divinitatea mi-a dat viață cu un scop, m-a trimis aici, pe Pământ, cu o Menire, eu am niște lucruri de făcut (așa cum are fiecare dintre voi) și n-o să mă oprească din drum faptul că niște oameni au ideile lor despre cum ar trebui să-mi trăiesc eu viața. Pentru mine este clar:

„Facă-se Voia Ta!”. Dacă cineva dintre cei apropiați vrea de la mine altceva decât vrea Dumnezeu, nu am ce discuta, nu mă interesează, fiindcă Menirea mea nu este subiect de dezbatere publică sau de referendum. Dacă Dumnezeu mi-a dat o Menire, aceasta este sfântă pentru mine.

Dumnezeu știe de la bun început întreg Planul pentru viața noastră umană și pe măsură ce creștem ne dă noi și noi indicii, ajutându-ne să descoperim și noi tot mai multe părți din acest Plan.

Dar ca să descoperi Planul lui Dumnezeu pentru viața ta este necesar să fii conștient că există așa ceva și să cauți să descoperi care este acest Plan. Însă nu vei reuși să descoperi acest Plan dacă tu ești preocupat de ce cred alții despre tine, de ce spun alții despre tine, de ce cred alți oameni că ar „trebui”/ „e bine” să faci cu viața ta.

Mulți dintre voi nu ați reușit să aflați mai nimic despre Planul lui Dumnezeu pentru viața voastră pentru că sunteți obsedați de dorința de a le face pe plac altora, de a fi acceptați/ validați/ iubiți/ admirați de cei din jur.

Încă nu v-ați dat seama că dacă vă dedicați Menirii voastre, dacă faceți o prioritate din Planul lui Dumnezeu pentru viața voastră, veți irita/ enerva/ indigna o mulțime de oameni?!
Încă nu v-ați dat seama că dacă faceți o prioritate din Planul lui Dumnezeu pentru viața voastră, asta înseamnă să ieșiți din „cutia” în care cei apropiați vor să rămâneți chirciți?

Ca să descoperiți Planul lui Dumnezeu pentru viața voastră este necesar să îndepărtați din preajma voastră toți acei oameni care funcționează din spațiul egoului, care vă otrăvesc mintea cu credințele/ tiparele/ ideile lor de vibrație joasă, cu fricile lor. (RC Blakes)

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,