Icoana Maicii Domnului de la Hadâmbu face cele mai mari minuni! Rugați-vă Precuratei când aveți probleme mari

Unică în România, icoana Maicii Domnului de la mănăstirea Hadâmbu se spune că face minuni pe care mintea omenească nu le poate concepe. Iată incredibila poveste a acesteia.

Icoana Maicii Domnului de la Hadâmbu este singura din România unde Preacurata cu Pruncul este înfățișată într-un mod cu totul inedit: Iisus este ținut pe mâna dreaptă a Maicii sale și nu pe stânga, ca în toate celelalte icoane.

Cât privește istoria sa, se știe că 30 de ani aceasta a stat ascunsă într-o ladă într-un schit care fusese închis. Abia în anul 1990, icoana a fost așezată cu cinste și evlavie în biserica mănăstirii Hadâmbu, iar doi ani mai târziu, ochii Preasfintei Fecioare au început să lăcrimeze mir. Înțelegând minunea care s-a întâmplat în fața lor, călugării au început să strângă mirul și să-l împartă credincioșilor, acesta vindecând cazuri de boli în fața cărora medicina ridica neputincioasă din umeri.

Miracolul care a uimit întreagă creștinătate s-a petrecut în anul 2003, când, în urma unui incendiu, mănăstirea a luat foc și s-a transformat în cenușă. Totul a ars până la ultima cărămidă, însă când nimeni nu se mai aștepta la nimic, din cenușă a apărut neatinsă icoana Maicii Domnului.  (C.L.)

Filed under: Citate religioaseTagged with: ,