Începând de azi, privește-te cu aceeași afecțiune și dragoste cu care te privește Dumnezeu!

Dumnezeu te cunoaște perfect.

Și de aceea te iubește mai mult în fiecare zi. Pentru că cunoaște traumele trecutului tău, care au fost gravate în sufletul tău. El știe de durerea cu tatăl tău care te-a abandonat sau care te-a bătut, sau că a fost un bețiv.

 El știe lucrurile oribile pe care le spunea mama ta, plină de furie, de frustrare cu viața sau pentru că așa a fost crescută, cu asprime și violență. Și Dumnezeu continuă să te privească cu dragoste. Și de aceea te înțelege. Și așa te așteaptă mereu. El îți cunoaște inima și dorința ta de a fi altfel. Și, de asemenea, cunoaște luptele tale interioare, știe lucrurile care îți sunt în minte pe care încă nu le poți controla, care te-au băgat în închisoarea vicilor, sau a furiei tale permanente cu viața. Știe despre orice abuz, știe despre acel viol care ti-a furat liniștea vieții tale și știe cum asta te-a schimbat pentru totdeauna. Dumnezeu îți cunoaște temerile, amărăciunea, tragediile, chinurile, suferințele.

MAI POȚI CITI ȘI Să nu-ți treacă ziua fără rugăciune, ca să nu rămâi fără apărare în ispite

Și știe că, deși vrei să te schimbi, știe că nu este așa usor precum pare, dar el te așteaptă, are răbdare cu sufletul tău, știe că mintea are nevoie de timp. Știe că rănile sunt adânci, știe că ai fost cândva un copil mic, vulnerabil și lipsit de apărare în fața răului.

Știe că încă trebuie să te maturizezi, mai ai timp să o faci. Dumnezeu promite că va continua să lucreze în inimile noastre rănite. Pentru că El te cunoaște perfect și știe tot, îți dă putere să mergi mai departe și o inimă bună care știe să ierte și să uite.

Dumnezeu știe tot prin ce ai trecut, pentru că și el a trecut odată cu tine, în ❤ ta.

Începând de azi, privește-te cu aceeași afecțiune și dragoste cu care te privește Dumnezeu! 🙏

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: