Încheie fiecare zi cu această rugăciune

Încheie fiecare zi cu această rugăciune

Încheie fiecare zi cu iertare şi un gând bun. Nu contează cât de grea este viaţa ta, mâine este o nouă ocazie să o faci mai bună. Fii bun şi lucuri bune ţi se vor întâmpla. Emoţiile se împart cu cei din jur. Nu lăsa conflictul interior să te macine. Fii puternic! Cine nu îţi înţelege tăcerile nu îţi va înţelege niciodată cuvintele. Eu nu îţi dau nimic din ceea ce nu ai deja. Ai forţa interioară să dai pagina în cartea vieţii tale şi să scrii frumos, de la capăt cu aliniat. – Părintele Hrisostom Filipescu

Rugaciune de multumire și recunostinta

DOAMNE,

Iti multumesc pentru aceasta zi minunata, care ma face partas Miracolelor Tale. 

Doamne, iti multumesc ca respir, iar asta inseamna binecuvantarea Ta pentru viata mea aici, pe Pamant. Sunt recunoscator ca ma impartasesti cu Frumusetea Ta, ca pot sa vad Frumusetea in toate lucrurile si fiintele care ma inconjoara. 

Doamne, iti multumesc pentru darurile Tale pe care le-ai sadit in mine, facand din mine o fiinta minunata. Sunt recunoscator ca trezesti acest potential imens din mine ca sa pot sluji celui mai inalt bine prin Gratia Ta Divina si sa pot aduce mai multa valoare acestei lumi.

Doamne, iti multumesc ca-mi esti calauza clipa de clipa si nu ma parasesti nici cand fricile mele iti ascund Lumina. Sunt recunoscator ca-mi aduci claritate si imi arati urmatorul pas. 

Doamne, iti multumesc ca Intelepciunea Ta imi este accesibila permanent si-mi inspira actiunile, cuvintele, gandurile, astfel incat fiecare zona a vietii mele traieste abundenta Ta. Sunt recunoscator pentru toate resursele disponibile pentru mine care imi sustin toate nivelurile existentei.

Doamne, iti multumesc pentru Ingerii tai pe care ii trimiti spre ajutorul meu, ca sa ma simt in siguranta permanent. Sunt recunoscator pentru Iubirea Ta, care armonizeaza si binecuvanteaza fiecare celula din mine. 

Doamne, iti multumesc pentru ceea ce ma inveti in fiecare moment, ca sunt deschis vietii, si astfel mintea mea este creativa si flexibila. Sunt recunoscator ca pot sa ma iert si sa iert, ca pot sa iubesc si sa primesc iubirea, ca pot sa manifest compasiune si intelegere, iar astfel inima mea usoara si plina de iubire devine salasul Tau.

Doamne, iti multumesc pentru ca imi binecuvantezi sanatatea si ma inveti cum sa o pretuiesc si sa ma bucur de ea. Sunt recunoscator ca eliberezi din constiinta mea si din structurile mele tot ce se opune sanatatii mele emotionale, mentale, fizice si ma umpli cu Lumina Ta. Sunt recunoscator pentru ca binecuvantezi  fiecare celula din mine cu sanatate si ca astfel structurile mele functioneaza in perfectiune.

Doamne, iti multumesc ca pacea Ta e in mine, in jurul meu si pot sa o transmit prin Tine intregului Pamant chiar in aceasta clipa. Sunt recunoscator pentru bucuria din mine care esti Tu. Sunt recunoscator ca ma faci partas adevaratei Fericiri.

Doamne, iti multumesc pentru ca activezi potentialul meu si il pui in slujba scopului meu esential aici. Sunt recunoscator pentru ca imi traiesc viata in Lumina, Armonie si Iubirea ta Infinita!

Doamne, iti multumesc pentru ca ma ajuti sa aleg mereu tot ce e in acord cu Voia Ta pentru scopul meu aici, conform planului Tau pentru mine. Sunt recunoscator pentru toata abundenta din viata mea si ca nevoile mele sunt implinite inainte de a cere.

Doamne, te iubesc si stiu ca ma iubesti si prin aceasta iubire slefuiesti fiecare aspect din mine spre propria mea evolutie. Sunt recunoscator pentru sensul vietii mele.  Sunt recunoscator pentru toate binecuvantarile Tale acum si totdeauna. 

Filed under: Rugaciunea de searaTagged with: