Îţi mulţumesc, Doamne Dumnezeul meu, pentru tot ce mi-ai dat în viaţa asta

Îţi mulţumesc, Doamne Dumnezeul meu, pentru tot ce mi-ai dat în viaţa asta. În primul rând, îţi mulţumesc că sunt sănătos, că am ochi să văd minunăţiile pe care Tu le-ai creat pentru noi, am urechi să pot auzi de Tine şi să te pot cunoaşte mai bine. Îţi mulţumesc din suflet că ai fost tot timpul alături de mine şi m-ai păzit de toate cele rele, mi-ai ajutat să trec cu bine peste greutăţile vieţii şi ai ascultat tot timpul rugăciunile mele, chiar dacă eu sunt un nevrednic şi un mare păcătos.

Te rog, din tot sufletul meu, nu te depărta de la mine, Doamne, că fără Tine simt un gol în sufletul meu şi simt că nu am niciun rost în viaţa asta, că toate sunt doar prin Tine, Doamne Dumnezeul meu, toată speranţa şi toată nădejdea doar Tu eşti pentru mine. Te mai rog, Doamne, să ai grijă de noi de toţi, că toţi suntem fii Tăi, aşa cum suntem noi mai buni sau mai răi, şi iartă-ne nouă greşalele noastre, că păcătoşi suntem de nu mai ştim de noi.

Spală-ne Doamne sufletele noastre, curăţeşte inimile şi gândurile noastre de cele rele şi pune în noi un duh nou, curat şi statornic, să te putem primi pe Tine, că fără Tine nu există mântuire. Doamne Dumnezeul nostru, ai grijă de noi de toţi şi iartă-ne pe noi nevrednicii.

Amin

Filed under: Uncategorized