Mama este precum bunul Dumnezeu – O căutăm la nevoie, dar o uităm când suntem mulțumiți

Dragostea unei mame este, fără îndoială, cea mai mare și infinită pe care putem conta mereu. Cu greu îl prețuim vreodată, dar atunci când îl pierdem, ceva din interiorul nostru se desface și ne umple de multă durere și suferință.

Oricât ai avea, absența unei mame nu va dispărea niciodată din viața ta. De aceea, cel mai bun lucru pe care îl puteți face, dacă îl mai aveți, este să îl apreciați și să îl iubiți în fiecare secundă a vieții…

Cuvântul cel mai dulce pe care îl rostesc buzele omului este cuvântul MAMA. Cea mai frumoasă chemare este: “MAMA!”, un cuvânt mic şi, în acelaşi timp, mare, încărcat de speranţă şi dragoste, de toată delicateţea şi dulceaţă ce pot sălăşlui în inima omului.

MAMA este totul în această viaţă; ea este consolarea la tristeţe, speranţa la deznădejde, forţa la neputinţă, este izvorul afecţiunii, milei, compătimirii şi iertării.

Cel care îşi pierde MAMA pierde un piept pe care îşi sprijină capul, o mână care-l binecuvântează, un ochi care stă de veghe pentru el. Pretuiti-o. Nu se știe cât va mai fi lângă voi…

Sursă text: randuripentrutine.eu

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,