Mesajul Părintelui Calistrat la 27 de ani de la HIROTONIA ÎN IEROMONAN, pe seama Mănăstirii Bârnova 16 februarie 1994

AM PRIMIT ASTĂZI MULTE URĂRI, DIN PARTEA MULTOR CREȘTINI,
NU ESTE ZIUA MEA, ASTĂZI, DOAR SE ÎMPLINESC 27 ANI, DE LA HIROTONIA ÎN IEROMONAN, PE SEAMA MĂNASTIRII BÂRNOVA, ÎN ANUL 1994 ZIUA DE 16 FEBRUARIE.

– Hirotonia a fost aprobată de IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei și săvârșită într-o miercuri pe 16 februarie, de către episcopul vicar Calinic Botoșăneanul, astăzi Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, în Catedrala Mitropolitană Sfânta Parascheva din Iași.

– Iar hirotonia în ierodiacon, a fost săvărșită de ÎPS Pimen în 20 octombrie 1990, la mănăstirea Dragomirna- Suceava, ziua înmormântării marelui duhovnic Paisie Olaru, pusnicul munților Sihlei-Neamț, astăzi în cimitirul Sihăstriei noastre dragi, plină de sfinți vrednici.

– Mulțumesc tuturor pentru urări, tuturor fiilor duhovnicești și celor dragi, tuturor prietenilor paginii noastre, vă doresc tuturor multă sănătate, bucurii duhovnicești și sfântă mântuire.

– Cu mult respect și toată prețuirea tuturor iubitorilor de Hristos, doar sănătate și pace peste casele dumneavoastră, părintele Calistrat.

Filed under: Părintele CalistratTagged with: ,