Miracolul pe care-l aștepți de la Dumnezeu îl vei vedea după ce vei urma instrucțiunile pe care ți le-a dat Dumnezeu.

Noi ne rugăm deseori la Dumnezeu să facă un miracol într-o zonă sau alta a vieții noastre, dar când Dumnezeu ne dă indicații concrete cu privire la ce avem de făcut ca să ieșim din acea criză, noi refuzăm să le urmăm; preferăm să nu facem nimic care ne-ar scoate din zona noastră de confort, să nu schimbăm nimic, ci doar să așteptăm pasivi să se producă miracolul care înseamnă ca peste noapte, lucrurile să se transforme așa cum vrem noi.
Dumnezeu ne transmite clar ce avem de făcut, dar noi preferăm să facem exact aceleași alegeri ca înainte, să ne învârtim în același cerc vicios, sperând ca rezultatele să fie altele decât au fost până acum.

În caz că nu vă e clar, când vă dă indicații cu privire la ce aveți de făcut ca să se schimbe lucrurile, Dumnezeu și-a făcut partea; mingea e în terenul vostru, e treaba voastră să urmați acea ghidare, să vă faceți propria parte.

Sunt unii dintre voi care chiar acum vă rugați ca Dumnezeu să facă niște lucruri care sunt deja făcute, dar voi nu știți asta, pentru că nu v-ați făcut partea voastră, nu ați urmat ghidarea divină și de aceea nu ați ajuns să descoperiți că acele lucruri sunt deja rezolvate. Voi știți care este ghidarea, știți clar ce v-a cerut Dumnezeu să faceți, dar nu ați făcut acele lucruri fiindcă v-a fost frică, fiindcă v-a fost teamă de ce vor crede/ spune alții, etc.

Dumnezeu v-a dat deja instrucțiuni cu privire la slujba/ relația/ familia/ viața voastră, dar voi preferați să ignorați ghidarea divină și să cereți un miracol. Atât timp cât nu faceți ce vă cere Dumnezeu, n-o să vedeți miracolul pe care-l cereți. (RC Blakes)

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,