Nimeni nu vine în viaţa ta fără motiv. Semne că îngerul tău păzitor e lângă tine

Nicio persoană nu vine în viaţa ta fără motiv. Unele vin să ne ofere o lecţie de viaţă, să ne îndrume, să ne sprijine atunci când simţim că nu mai putem să mergem mai departe, iar altele vin pentru a rămâne lângă noi o viaţă, potrivit secretele.com

E dureros să laşi o persoană la care ţii să plece de lângă tine, însă dacă acest lucru se întâmplă, indiferent de motiv, înseamnă că lecţia pe care acesta a venit să ţi-o ofere a fost învăţată. Poate nu îţi dai seama despre acest lucru în acel moment, ci vei vedea asta doar mai târziu.

Se spune că anumite persoane vin în viaţa noastră sub forma unor “îngeri păzitori”. Ei ne ajută să ne vindecăm, ne arată că nu suntem niciodată singuri în urcuşurile şi coborâşurile vieţii, în solicitările noastre.

Cum îţi dai seama că cineva din viaţa ta este îngerul tău păzitor

  • A apărut în viaţă ta într-un moment de impas, cumpăna sau disperare, când aveai cea mai mare nevoie, când te aşteptai cel mai puţin, iar întâlnirea cu această persoană a avut asupra ta un efect miraculos, căci ţi-a schimbat pentru totdeauna viaţă şi structura interioară.
  • Apariţia acestei persoane te-a făcut să te accepţi 100% aşa cum eşti, să te îmbrăţişezi şi să te iubeşti necondiţionat căci el te acceptă şi te iubeşte necondiţionat. În multe cazuri, un înger păzitor te ajută să îţi recapeţi încrederea în sine, să crezi din nou în ţine şi în potenţialul tău.
  •  Simpla prezenţa a unei astfel de persoane în viaţă ta te face să te simţi viu, liber, fericit. Alături de ea, simţi şi tu că ai aripi, te simţi energic, tânăr, revigorat, binecuvântat, plin de speranţa.
  • Uneori îngerii păzitori iau formă oamenilor şi te salvează în momente cruciale, din accidente şi incidente care te-ar fi putut marca într-un mod dramatic.
  •  În preajma unei astfel de persoane te simţi din nou că un copil şi îţi regăseşti entuziasmul pentru aventură, bucurie, pentru a trăi şi descoperi viaţă.
  • În preajma unei astfel de persoane îţi deschizi sufletul cu cea mai mare uşurinţă şi i te confesezi cu încredere. Ştii că nu te judecă în niciun fel, ci te ascultă şi te înţelege, ajutându-te să te eliberezi de sentimentele tale negative fără să le preia asupra să.

MAI POȚI CITI ȘI Semnalele pe care ți le trimite îngerul păzitor atunci când vrăjmașul îți întinde o cursă! Ce trebuie să faci ca să ai parte de bine, ai mare grijă!

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,