Părintele Calistrat Chifan: Mesaj pentru nefăcătorii de pace

Am o simplă rugăminte, nu mai strâmbaţi realitatea unei rugăminţi oneste.

Părintele ieşean explica, într-o postare, faptul că nimeni nu ar trebui sa strâmbe  o rugăminte onestă şi politicoasă. Părintele Calistrat menţionează faptul că nu a obligat, jignit şi nici nu a abuzat pe nimeni şi că rugămintea lui a fost o simplă îngăduinţa din respect pentru stăpânul lui, Hristos!

PENTRU NEFACATORII DE PACE

– AM O SIMPLĂ RUGĂMINTE, NU MAI STRÂMBAŢI REALITATEA UNEI RUGĂMINŢI ONESTE, POLITICOASE ŞI CU RESPECT, FĂCUTĂ AUTORITĂŢILOR DE STAT.

– NU AM OBLIGAT, NU AM JIGNIT, NU AM ABUZAT, AM CERUT O SIMPLĂ ÎNGĂDUINŢA DIN RESPECT, FAŢĂ DE STĂPÂNUL MEU HRISTOS ŞI DE SLĂVITA LUI ÎNVIERE, PENTRU TRUPUL VIU AL BISERICII, CREDINCIOŞII, MLADITELE BUTUCULUI HRISTOS, ALTOITE PRIN DUMNEZEIESCUL BOTEZ.

– Din acuze, scuze şi explicaţiile de rigoare, am înţeles momentul prin care trece şi Biserica lui Hristos.

– Să ne rugăm Domnului, să ne vindece de boli trupeşti şi sufleteşti, de toată puterea celui rău, care: „rage ca un leu şi cauta pe cine să înghită”.(Epistole).

– În bunătatea Lui, Domnul Hristos mângâie inimile şi sufletele celor care cred cu credinţa adevărată şi desigur nu uita, să plătească fiecăruia dintre noi, după străduinţa personală şi după valoarea faptica a străduinţei noastre.

– „Omul bun scoate cele bune din vistieria inimii sale, iar omul rău pe cele rele”.(Sf.Evanghelie).

– „Din faptele mâinilor lui s-a prins păcătosul”.(Sf.Scriptura).

– „IARTĂ-I DOAMNE CĂ NU STIU CE FAC, NU LE SOCOTI LOR PĂCATUL”.(Sf.Evanghelie).

– Multumesc pentru înţelegere

Filed under: Părintele CalistratTagged with: ,