Părintele Calistrat: Nu există nebun! Depresia are cea mai directă legătură cu oboseala! Rugăciunea care vindecă orice tulburare

Nu există nebun! Trebuie să te adresezi preotului și medicului! Depresia are cea mai directă legătură cu oboseala! Rugăciunea care vindecă orice tulburare:

– Ce face cineva, atunci când un membru al familiei se află în depresie. Cum îl poate ajuta?

– În primul și în primul rând fără nicio rușine, trebuie să se adreseze medicului! Eu sunt considerat de multe ori aspru deoarece sunt mai direct, iar când vine cineva la mine și îmi spune:

– Părinte, cred că are vrăji!” Îi spun direct:

– Doamnă, să nu exagerăm! Adresează-te unui medic și dă-i imediat tratament ca să nu nenorocim persoana! Că-i copil, că-i fată, că-i bătrân, că-i soț!

AICI POȚI CITI Rugaciunea scurtă ce se citește impotriva depresiei a Ieromonahului Sava Aghioritul

– Vai părinte, dar cum să spună lumea că-i nebun?

– Nu există nebun! Astea sunt termene inventate de noi oamenii de a spune despre cineva o vorbă rea, nu există nebun! Este un om care are probleme psihice și care la lumea în care trăim, pot fi tratate sub orice formă! Nu este o rușine! Oricine poate trece printr-o perioadă de surmenaj, printr-o perioadă de insomnie, de melancolie, de anxietate, ori o tulburare sufletească! Deci trebuie să te adresezi preotului și medicului. Cine nu crede în Dumnezeu și e ateu, trebuie să se adreseze medicului sau psihologului.

AICI PUTEȚI CITI RUGĂCIUNEA PENTRU IZBĂVIREA DEPRESIEI

Filed under: Învățături, Părintele CalistratTagged with: ,