Puterea rugăciunilor Talisman: Vezi cum TE POT AJUTA

De-a lungul secolelor, Rugaciunea “Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos” a facut inconjurul lumii si a implinit mii si mii de minuni in viata credinciosilor.

In bisericile ortodoxe din țara noastra creștinii care au pastrat asupra lor aceasta rugaciune și s-au rugat pentru implinirea unei dorinte au cunoscut puterea Sfintei Cruci care i-a salvat din necaz și le-a implinit dorința.

Totodata, in bisericile ortodoxe, s-a constatat ca persoana care poarta un TALISMAN  este aparata de rele, de rautatea vrajmașilor, de vrajitorii, de o judecata nedreapta și nu este  doborata de nici un fel de arma a Celui Rau.

Bine de știut

Biserica a aprobat credincioșilor sa poarte unele obiecte sfinte: cruci, iconițe, chipul Mielului, lemn din crucea Domnului și texte sfinte, din dorința ca aceste obiecte sfințite in biserici, sa fie de ajutor și de aparare creștinilor care le poarta.

Și primii creștini purtau odoare religioase

Primii creștini purtau medalioane cu crucea și cu monograma lui Hristos, simbolizand  dorința lor de a fi aparați de scutul Crucii. Sfinții Parinți marturisesc ca primii creștini purtau asupra lor și carți evanghelice, in credința ca vor fi aparați de  paguba și de necazurile pricinuite de puterea Nenumitului.

Și in zilele noastre, creștinii poarta asupra lor talismane.

In general, credincioși pastreaza in casa lor talismane procurate din pelerinaje și din bisericile ortodoxe in care se roaga. Totodata, rudele pun la capataiul bolnavului din familie carți care conțin texte religioase , precum : “Visul Maicii Domnului” , “Braul Maicii Domnului ” , “Epistolia Maicii Domnului” , “Talismanul Domnului Iisus” , Rugaciunea Talisman Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, “Calea Crucii”, Cele 12 Vineri mari de peste an , “Dezlegare de farmece și de vraji ” , “Dezlegare de blesteme”.

Rugăciunea Sfânta Cruce a lui Iisus Hristos

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, departeaza de la noi arma  taioasa

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos departeaza de la noi tot raul!

Sfanta Cruce a lui Iisus Histos revarsa asupra noastra tot binele

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos ajuta sa ajungem pe calea cea buna a mantuirii

Sfanta Cruce  a lui Iisus Hristos departeaza de noi atingerea mortii

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos pazeste-ne de orice accidente

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos  fii intreaga noastra nadejde

Doamne Atotputernic, fa-ne sa adoram Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos din Nazaret si ai grija de noi

Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, fa ca duhul rau sa fuga de la noi, in vecii vecilor.

Amin!

Filed under: Uncategorized