Răspunsul la o rugăciune – accesarea frecventelor optime

Chiar dacă energia pe care eu o numesc  Matricea Energetică a dat peste mine, făcându-mă să par că eu am inventat-o, asta nu înseamnă că nu a existat în Univers cu mult timp înainte de experienţa mea din 1997. Prin corpul şi prin câmpul nostru  energetic trec în fiecare moment al vieţii noastre nenumărate forţe. Pe foarte multe dintre ele nu le simţim, întrucât nu ne-am dezvoltat încă acuitatea necesară pentru a le putea detecta cu ajutorul simţurilor noastre fizice, dar asta nu înseamnă că ele nu există.

Oare câte frecvenţe trec în acest moment prin corpul nostru? Gândeşte-te puţin. Există frecvenţe radio, de televiziune, conversaţii pe telefoane mobile care sunt transmise prin eter şi transmisii de microune care ne înconjoară de pretutindeni, ca să numim doar o mică parte din aceste frecvenţe. Pe scurt, informaţia ne inundă din toate direcţiile, sub forma unor vibraţii ondulatorii. Pentru a ne conecta la aceste informaţii, singurele lucruri de care avem nevoie sunt un aparat de recepţie şi o antenă.

Există dovezi care sugerează că mintea subconştientă serveşte drept aparat de recepţie, iar câmpul nostru electromagnetic funcţionează ca o antenă. Dorinţele sau nevoile noastre joacă rolul de forţă de atracţie şi ne programează atenţia să caute un anumit gen de experienţe sau de informaţii.

După părerea mea, acesta este unul din motivele pentru care am atras în viaţa mea experienţele pe care mai târziu le-am încadrat sub denumirea generică de Matricea Energetică. La acea vreme aveam  o nevoie disperată şi o dorinţă arzătoare, care m-au făcut să invoc cu ardoare ajutorul cerului. Se pare că cineva acolo sus m-a auzit, iar răspunsul pe care l-am primit mi-a depăşit toate aşteptările.

    ***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***SPIRITUALITATE***

În acea perioadă de timp din viaţa mea nu mai eram foarte atras să practic masajul chiropractic. Ori de câte ori îl practicam, mâinile mele erau cuprinse în mod misterios de crampe, mergând până acolo încât mi se părea că unghiile îmi intră adânc în carne. De aceea, îmi era din ce în ce mai greu să lucrez cu mâinile mele pentru a ajusta coloana vertebrală a pacienţilor mei. Aşa că m-am rugat intens îngerilor, care mi-au fost întotdeauna aproape, îndeosebi în perioade grele.

Când mi-a parvenit răspunsul la rugăciunile mele, acesta a venit într-o formă pe care nu mi-aş fi imaginat-o niciodată în mod conştient. De fapt, eu nu m-am rugat decât ca unghiile mele să nu se mai răsucească, pătrunzându-mi în carne, astfel încât să-mi pot continua practica terapeutică. Răspunsul pe care l-am primit mi-a explicat însă de ce au reacţionat mâinile mele în acest fel. Se pare că o energie nouă încerca să se manifeste prin mine, iar eu îi blocam fluxul în mod inconştient, împiedicându-i astfel expresia plenară.

Prin rugăciunea mea, eu am cerut ca durerea din mâini să înceteze. Răspunsul primit mi-a cerut să mă deschid şi să accept noua energie, care încerca să se manifeste prin mine….„Matricea Energetică” – Richard Bartlett

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,