Ritualul de rugaciune catre Maica Domnului, se face 7 zile consecutiv

Trebuie insotit si de alte practici, in afara rugaciunii. Rezultatele apar imediat

Ritualul de rugaciune la Maica Domnului consta in rostirea rugaciunii care urmeaza, de 7 ori pe zi, timp de 7 zile. Cei care l-au urmat spun ca face minuni. Si implineste cele mai mari dorinte.

Ritualul de rugaciune la Maica Domnului

Pentru a amplifica efectele, se vor face cate 7 copii scrise de mana ale rugaciunii, in fiecare zi, si se vor imparti la alti credinciosi. In fiecare dimineata, se va da de pomana cate o paine si apa unor sarmani. 

Este bine sa se aprinda si cate o lumanare la biserica, in fiecare zi, cat tine ritualul. Unele persoane aleg cate o familie saraca si ii dau de pomana alimente in cinstea Maicii Domnului. Cine vrea poate sa tina post in aceasta perioada.

Rugaciunea miracolelor

„Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare, spre tine imi indrept gandul, inima si toata fiinta, rugandu-te:

Ridica-te si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit, Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie. Si indreapta-ne pe calea mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezu.

Roaga-te, Fecioara, pentru Sfanta Biserica, pentru propavaduirea Evangheliei, pentru poporul acesta, rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati.

Ajuta-ne, Sfanta Fecioara!

Ajuta-ne sa ne pocaim de pacatele noastre, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. 

Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu, care a venit sa sufere chinuri barbare.
Roaga-te, Maicuta Sfanta, si pentru nevoile mele (aici se rostesc dorintele care se vor a fi implinite de catre Maica Domnului).

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor! Amin.”

Filed under: RugaciuniTagged with: