Rugăciune grabnic ajutătoare către Fecioara Maria ce trebuie rostită vreme de 9 vineri

Rugăciunea grabnic ajutătoare către Fecioara Maria trebuie rostită vreme de 9 vineri, consecutiv, la aceeași oră, seara, după ce toată ziua s-a ținut post.

Rugăciunea grabnic ajutătoare către Sfânta Fecioară Maria face minuni. Ajută pe oricine se roagă și se află la nevoie. Este de folos pentru bolnavi, pentru a alina sfletele cernite. Este important să respecți ritualul de 9 vineri. Însă o poți citi ori de câte ori simți nevoia să primești mângâierea și binecuvântarea Maicii Domnului. Trebuie doar să ții post în ziua respectivă și să te rogi cu toată încrederea că ceea ce dorești se va împlini. Nicio rugă fierbinte către Sfânta Fecioară nu rămâne neascultată. Iar rigăciunea grabnic ajutătoare se numără printre acestea.

Rugăciunea grabnic ajutătoare

„Preacurată și binecuvântată, de Dumnezeu Născatoare Marie, Maica cea bună a Bunului Împărat, varsă mila Fiului Tău și Dumnezeului nostru spre pătimașul meu suflet și cu rugăciunile tale mă îndreptează spre fapte bune, ca cealaltă vreme a vieții mele fără prihană să o trec și prin tine, Raiul să dobândesc, Fecioară de Dumnezeu Născătoare, care ești una Curată și binecuvântată.

Îngerul lui Hristos, păzitorul meu cel Sfânt și acoperitorul sufletului și al trupului meu, Sfântă Maica Domnului, iartă-mi toate câte am greșit în ziua de astăzi și apără-mă de toată viclenia vrăjmașului meu celui potrivnic. Mă izbăvește, ca să nu mânii cu niciun păcat pe Dumnezeul meu și te roagă pentru mine, păcătosul și nevrednicul rob, ca să mă arăți vrednic bunătății și milei Preasfintei Treimi, a Ta, Maica Domnului meu Iisus Hristos, și a tuturor sfinților. Amin.”

MAI POȚI CITI ȘI Rugăciune către Maica Domnului care trebuie spusă zilnic!

La final, rostește de câte 3 ori:

„Bucură-te, Marie, cea plină de har! Domnul este cu tine. Binecuvâtată ești tu între femei și binecuvântat este rodul trupului tău, Iisus!”

„Sfântă Marie, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi, păcătoșii, acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!”

Filed under: Rugaciunea de VineriTagged with: