Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

Rugaciune grabnic ajutatoare catre Sfantul Arhanghel Mihail

Rugaciunea Sfantului Arhanghel Mihail este o rugaciune puternica si care ajuta grabnic pe omul zilelor noastre. Despre rugaciunea Arhanghelului, marele duhovnic Parintele Arsenie Boca, pe vremea cand era la Manastirea Sambata, i-a vorbit unei credincioase in biserica, spunandu-i ca este foarte folositoare si sa continue sa o citeasca. 

Doamne, Dumnezeule mare, Imparat si fara de inceput, trimite, Doamne, pe Mihail, Arhanghelul Tau, in ajutorul meu, ca sa ma apere de vrajmasii cei vazuti si nevazuti.

O, Mihaile, mare Arhanghele, Intai statator si voievod al puterilor ceresti, fii mie ajutor in toate: in boli, in strambatati, in mahnire, in pustiu, pe cale, pe apa, in calatorie, casatorie, serviciu, scoala si ma izbaveste de toata inselaciunea cea diavoleasca. Iar cand ma vei auzi pe mine, robul tau rugandu- ma tie si chemand numele tau, grabeste spre ajutorul meu si auzi rugaciunea mea.

Asa, mare Arhanghele, biruieste pe toti cei care se impotrivesc mie, ma apara si ma acopera de cel viclean cu puterea cinstitei Cruci si cu solirile marilor Arhangheli: Gavriil, Rafail, Uriil, Varahiil, Salatiil si Egudiil si ale puterilor ceresti, totdeauna, acum si pururi si in vecii vecilor. Amin.

Mare putere au rugaciunile, in special daca le citim zilnic.

O icoana facatoare de minuni a Sfantului Arhanghel Mihail se afla in Grecia intr-o manastire din insula Thassos. In apropierea Manastirii Arhanghelului Mihail se afla si izvorul de aghiazma cu mari puteri vindecatoare.

Filed under: RugaciuniTagged with: