Rugăciune grabnic ajutătoare în probleme trupești și sufletești către Sfântul Antonie cel Mare

Rugăciune grabnic ajutătoare

Rugăciune grabnic ajutătoare. Cunoscut ca “părintele monahilor”, Sfântul Antonie este grabnic ajutător.  Este considerat ocrotitorul orfanilor și al oamenilor săraci și îi păzește pe oameni de duhurile rele și de vrăjitorii.

Evlavia credincioșilor pentru icoana Sfântului Antonie cel Mare a crescut în ultimii ani. Și asta deoarece multe rugăciuni la icoana sa au fost ascultate și multe minuni săvârșite de Dumnezeu prin mijlocirea Cuviosului Antonie cel Mare.

Rugăciunile înălțate către Sfântul Antonie cel Mare timp de 9 săptămâni ajută la împlinirea celor mai mari dorințe. Sfântul dă ajutor grabnic celor care au probleme de sănătate grave, celor cărora li s-au făcut farmece sau au fost blestemați, celor care nu-și găsesc liniștea sufletească și celor care nu reușesc să-și întemeieze o familie.

Rugăciune grabnic ajutătoare în probleme trupești și sufletești către Sfântul Antonie cel Mare

Atunci când te simți copleșită de probleme, mergi la icoana făcătoare de minuni a Sfântului Antonie cel Mare și rostește această rugăciune:

“Bunule Părinte Antonie, cel ce durerile şi păcatele noastre le cunoşti, nu trece cu vederea glasurile de rugăciune ale celor ce aleargă la mijlocirea Ta şi nu te uita la nevrednicia celor ce Te roagă, ci la slava şi mila lui Dumnezeu, pe care Tu L-ai mărturisit şi spre care se îndreaptă rugăciunea ce Ţi-o aducem.

O, slăvite făcător de minuni, părintele săracilor, ocrotitorul văduvelor, sprijinitorul orfanilor, vino cu obişnuita Ta îndurare în ajutorul nostru prin rugăciunile Tale către Dumnezeu, ca să fim mângâiaţi în nevoi, ca să fim apăraţi de primejdii, de ispite şi de păcate.

Tu, cel ce ai făcut din pustiul Egiptului loc de preaslăvire a Marelui Dumnezeu şi a Mântuitorului, fă şi din pustiul sufletului nostru, ars de necredinţă şi ros de patimi, loc plăcut Ţie, în care să se sălăşluiască virtutea, prin Tine să se mărească numele Tău cel sfânt, al Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh. Amin.”

Filed under: RugaciuniTagged with: , , ,