RUGĂCIUNE pentru ABUNDENȚĂ

DOAMNE, știu că abundența este oriunde în viața mea, fă să simt și eu acest lucru. Stiu că abundența este ca un ocean, învață-mă te rog să înot în el. Stiu că din ce în ce mai multe persoane în jurul meu au bani, și știu că asta este planul Tău pentru mine, să încep să-mi dezvolt o conștiință a bunăstarii, a abundenței și a prosperității. Stiu că tot ce am nevoie îmi este îndeplinit pentru că am încredere și fac saltul în abundența divină pe care Tu mi-o oferi.

Stiu că eu sunt aici și sunt un suflet pe care Tu il iubești, așa că te rog Doamne, ajută-mă să îmi ating maximul potențial sau măcar îndrumă-mă să fac asta, tocmai că să deschid ușile abundenței să între în viața mea. Abundența este starea mea de conștiința, și eu știu asta, chiar daca uneori mă plâng. Ajută-mă să văd clar, în termenii mei, ce trebuie să văd că să am ce-mi doresc. Mă deschid total către Tine, Doamne, și îmi pun sufletul în mâinile Tale. Sunt deschis să primesc tot ce am nevoie: sănătate, fericire, bunastare, pentru ca eu merit asta. Sunt copilul Tau iubit.

Universul este sigur, abundent și prietenos, și la fel și viitorul meu. Am incredere în Tine că totul va intra în viața mea la momentul potrivit și în modul potrivit și ca, o sp ai grijă că până la acel moment să am răbdare. Totul este perfect în viața mea pentru că TU ai grijă de mine. Decid ca în acest moment să mă deschid către tot ce are Universul să-mi ofere: iubire, lumină, viață abundentă, pentru că eu sunt una cu viața pe care o trăiesc.

TU nu m-ai trimis aici ca eu să sufăr, și, dacă sufar, este din cauza faptului că eu împiedic ca TU să ajungi la mine.Imi deschid brațele să primesc toate miracolele pe care tu mi le trimiți. Am încredere că abundența este infinită și că, dacă eu îmi doresc ceva, pot să obțin fără să iau acel ceva de la o altă persoană. Ințeleg că eu sunt sursa prosperității mele, călăuzește-mi pașii Doamne să o și găsesc. Ințeleg că totul este pentru binele meu suprem și că abundența este libertatea mea în această lume.

Las ghizii mei spirituali (pe care Tu mi i-ai trimis), să mă ajute să-mi găsesc calea și eliberez tot ce mă ține legat de ceea ce nu-mi mai servește. Abundența este chiar aici, acum, și îți mulțumesc să îmi arăți asta. Astăzi sunt acasă, astăzi sunt fericit, astăzi sunt complet fericit pentru că…EUsunt ABUNDENȚĂ!

Citește – o 33 de zile consecutiv .

De folos să vă fie spre bunăstarea și fericire!

Sursa- Astrodeva-

Filed under: RugaciuniTagged with: ,