Rugăciune pentru cei bolnavi

Preasfântă Fecioară Marie, nu uita, în strălucirea măririi tale, tristeţea noastră, a celor de pe pământ. Aruncă o privire plină de bunătate asupra celor care se află în suferinţă, care se luptă cu dificultăţile şi care nu încetează să guste zilnic amărăciunile vieţii.

Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, veghează la căpătâiul tuturor bolnavilor din lume: al celor care au pierdut orice speranţă de vindecare; al celor care strigă şi plâng de durere; al celor care nu se pot trata fiindcă nu au bani; al celor care în acest moment şi-au pierdut cunoştinţa şi sunt în pragul morţii; al celor care au intrat în agonie.

Maica Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos şi maică a noastră, sprijină pe cei slabi; întăreşte-i pe cei care se simt izolaţi, mângâie-i pe cei care sunt victime ale răutăţii oamenilor, ai milă de toţi cei care s-au îndepărtat de Hristos, scumpul tău Fiu, de toţi cei care au uitat de El. Fii tu siguranţa celor care se află în îndoială, lumina celor care caută, forţa celor care luptă şi căldura inimilor care simt frigul.

AMIN!

Adu-ţi aminte de noi toți!

Filed under: RugaciuniTagged with: ,