Rugăciune pentru curățarea arborelui genealogic

Trimite Doamne cu puterea ta pe toti ingerii tai sa curete, spele, armonizeze arborele meu genealogic de la radacini pana la varf!

Deblocheaza Doamne cu puterea ta toate energiile intepenite, stagnante, baltitoare care zac nemiscate in arborele meu genealogic!

Curata si spala, purifica si limpezeste Doamne sufletele celor care sunt prezenti in arborele meu genealogioc si iarta-i tu Doamne pentru cate au facut cu vorba cu gandul cu fapta cu stiinta sau fara stiinta.

Elibereaza te rog ,Doamne din arborele meu genealogic atat de pe linia materna cat si de pe cea paterna orice blesteme, legaminte, contracte de saracie, negare de sine, autodistrugere, celibat, singuratate, nefericire, sterilitate, suferinta persecutie care s-au facut vreo data pe arborele meu genealogic acum sau alta data. Anihileaza te rog Doamne efectele acestor legaminte, blesteme, contracte acum si pentru totdeauna atat pentru mine cat si pentru cei implicati in ele.Faca-se voia ta Doamne!

Elibereaza te rog Doamne toate suferintele, durerile, tristetea, legaturile, handicapurile si bolile din tot arborele meu genealogic cu voia ta Doamne!

Echilibreaza ,te rog ,Doamne, toate generatiile de pe linia materna si paterna , restabileste armonia acestui arbore genealogic, cu puterea ta Doamne!

Il rog acum pe Arhangelul Metatron sa vina cu cubul lui de lumina si energie sa curete intreg arborele meu genealogic de la radacini pana la varf si inapoi de cate ori este nevoie pentru ca arborele meu genealogic sa ramana pur si curat precum un cristal.

Orice sentiment de vina, rautate, rusine, nepasare este acum curatat si eliberat.

Amin.”

Filed under: Uncategorized