Rugăciunea care străbate cerul! Primești ajutor imediat după ce o rostești!

Rugăciunea care străbate cerul

Nu de puține ori în momentele de cumpăna rugăciunea rămâne ultima cale de a depăși problemele vieții. Atunci când te așezi însă în față icoanei este necesar să alegi o cerere care să ajungă la Dumnezeu astfel încât să primești ajutorul acestuia imediat.

În Biserica Ortodoxă, Maică Domnului este așezată la loc de cinste de-a dreapta Mântuitorului. Se spune că în fiecare moment, cea care i-a dat viață Lui Iisus parcurge neîncetat și neobosit drumul către acesta cu cererile oamenilor. Conform învățăturilor bsericesti, Maică Domnului îl roagă pe Dumnezeu să se aplece asupra nevoilor și cererilor oamenilor și deseori chiar plânge pentru că acestea să le fie ascultate. Totodată, preoțîi ii învață pe credincioșii să își plângă păcatele în față icoanei Maicii Domnului pentru a le fii iertate, dincolo de spovedanie. Maică Domnului plânge la rândul ei cu lacrimi amare pentru păcatele lumii și cere îndurare de la Dumnezeu Tatăl și Fiul.

Una dintre rugăciunile care poate străbate cerul și ajunge direct la Maică Domnului este extrem de puternică. Această poate fi rostită ori de câte ori ai nevoie de ajutor pe toate planurile în viață ta. Este important să nu uiți că fiecare rugaiune trebuie să înceapă cu mulțumirea către divinitate pentru ceea ce ai primit deva. Abia apoi,poți rosti rugăciunea de cerere.

Preasfântă Maică a lui Hristos, Preacurată, Preabinecuvântată Maică a lui Dumnezeu, vezi cum satana mă izbeşte precum valurile mării lovesc corăbiile! El mă urmăreşte ziua şi mă tulbură noaptea. Nu am pace – sufletul meu se pleacă, duhul meu se cutremură. Grăbeşte, Preaslăvită Maică şi mă ajută! Roagă-L pe dulcele Domn Iisus Hristos să aibă milă de mine şi să-mi ierte păcatele pe care le-am săvârşit. O, Preasfântă Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, bunătatea ta cea plină de iubire este nesfârşită şi este cel mai mare vrăjmaş al puterilor iadului. Chiar atunci când cel mai mare păcătos cade în străfundurile iadului, împins de forțe diabolice, dacă acesta strigă către ține, tu eşți gata să-l eliberezi din legăturile iadului. Slobozeşte-mă şi pe mine! Priveşte cum satana vrea să mă facă să mă împiedic şi să-mi zdrobească credinţa, dar eu îmi pun toată nădejdea în Domnul. Slavă ţie, ceea ce eşți mai cinstită decât heruvimii şi mai mărită fără de asemănare decât serafimii! Amin.

Fiecare rugăciune trebuie rostită cu mintea limpede și gândul către Dumnezeu. De asemenea, este necesar să aprinzi candelă atunci când te așezi în față icoanei pentru a-ți adresa cereea și a-ți spune necazurile. Noroc în dragoste, ajutor în a aduce pe lume copii sau găsirea unui loc de muncă, toate pot fi îndeplinite prin milostenia Maicii Domnului.

La finalul rugăciunii este indicat să faci 3 metanii.

Filed under: RugaciuniTagged with: ,