Rugăciunea părintelui Gherontie Puiu îndeplinește orice dorință a celui ce o rostește

Părintele Gherontie Puiu a fost unul dintre duhovnicii de seamă ai vremii noastre.

Ctitor principal al Mănăstirii Caraiman, aflată la poalele masivului Caraiman, în stațiunea Bușteni, pe Valea Prahovei, părintele Gherontie și-a trăit viața într-o chilie smerită din incinta mănăstirii.

“Într-o noapte, pe când dormeam”, povestea părintele Gherontie, stareţul mânăstirii Caraiman din Buşteni, judeţul Prahova, “m-am trezit cu un bileţel în mână. N-am ştiut niciodată cine l-a scris şi cum a ajuns la mine. Era dintr-o hârtie obişnuită, dar scrisul nu era desluşit; de-abia am putut să-l descifrez, de parcă erau litere chinezeşti. Si după ce l-am desluşit, am găsit în el scrisă o rugăciune. Aceasta: “Doamne, întoarce-i la bunătate şi la rugăciune pe toţi vrăjmaşii mei”. AMIN!

Părintele a continuat spunând: „Şi mai scria acolo că trebuie spusă, cu credinţă, de 30 de ori pe zi, vreme de 40 de zile, şi că îndeplineşte orice dorinţă a celui ce o rosteşte.“

Toți oamenii care au probleme de orice fel, pot spune cu credință această rugăciune, de 30 de ori pe zi, timp de 40 de zile, iar Maica Domnului le va îndeplini toate rugăciunile.

Filed under: RugaciuniTagged with: