Rugăciunea Sfântului Ilie care împlinește orice dorință!

Rugăciunea Sfântului Ilie care împlinește orice dorință

Prăznuit cu mare evlavie și cinste pe data de 20 iulie a fiecărui an, Sfântul Ilie nu aduce doar ploaia, ci și liniștea și împlinirea dorințelor, dacă în această zi veți citi o rugăciune cu totul și cu totul specială.

Rugăciunea Sfântului Ilie – De ajutor pentru sănătate!

Această rugăciune se citește atât pentru dobândirea sănătății, cât și pentru salvare de la ceas de cumpănă.

“Ne rugăm ție, Sfânt Ilie, cel care ai fost ridicat la cer într-un car de foc, învrednicindu-te a vorbi cu Dumnezeu pe Muntele Taborului în timpul Schimbării Lui la Față, acum sălășluind în lăcașurile Raiului și stând în fața tronului Împăratului ceresc, auzi-ne pe noi, păcătoșii și nevrednicii, care în ceasul acesta stăm în fața sfintei tale icoane și cu umilință alergăm către mijlocirea ta.

Roagă-te pentru noi lui Dumnezeu, Iubitorul de oameni, să ne dea nouă duhul pocăinței, al izbăvirii de păcate, și cu Atotputernica Sa bunăvoință să ne ajute să ne îndepărtăm din calea păcatului, îndrumându-ne spre lucrul bun. Să mijlocești pentru noi Sfinte Ilie să fim sănătoși, noi, copiii și părinții noștri.

Să ne ajuți să fim de folos aproapelui nostru când acesta este la ceas de boală, de cumpănă sufletească și sufocat de datorii. Ne rugăm ție, Prorocule Făcător de Minuni, să-i îndepărtezi din calea noastră și a familiei noastre, pe cei care  nu țin seamă de rânduielile Sfintei Biserici și de poruncile Domnului.

Amin!”.

Filed under: Rugaciunea zileiTagged with: