Rugăciunea Sfintei Cruci și puterea ei

Deși sunt mai mult rugăciuni de acest gen, doar una se remarcă prin puterea pe care o are și pentru faptul că te ajută să ai spor și realizări. Rostește și tu Rugăciunea Sfintei Cruci, considerată un adevărat talisman aducător de ajutor.

Iată ce spune Sfântul Apostol Pavel: Crucea pentru cei pieritori, nebunie este ,iar nouă, celor ce ne mântuim, Crucea este înțelepciunea și puterea lui Dumnezeu. Ai auzit ce-i Sfânta Cruce? Nu-i măciucă! Este înțelepciunea și puterea lui Dumnezeu!

”Să se scoale Dumnezeu, și să se risipească vrăjmașii Lui, și să fugă de la față Lui cei ce-L urăsc pe Dânsul. Să piară cum piere fumul, cum se topește ceara de față focului, așa să piară demonii de la față celor ce-L iubesc pe Dumnezeu și se însemnează cu semnul Crucii, zicând: 

Bucură-te, preacinstita și de viață făcătoare Crucea Domnului, care gonești demonii cu puterea Celui ce S-a răstignit pe tine, a Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorât la iad, și a călcat puterea diavolului, și te-a dăruit nouă pe tine, cinstită Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrăjmașul. 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI Citită 3 zile la rând, rugăciunea Sfintei Cruci îndepărtează orice rău din casă!

O, preacinstita și de viață făcătoare Crucea Domnului, ajută-mi mie cu Sfântă Fecioară Născătoare de Dumnezeu și cu toți Sfinții, în veci. Amin

Filed under: RugaciuniTagged with: