Să rostim astăzi, pe 15 septembrie, Rugăciunea către Sfântul Iosif cel Nou, pansamnetul sufletului

Intru rugaciunea inimii povatueste-mi pasii Sf. Iosif, sadeste si fa lacas in mine insumi de Iubire, de Pace si Bucurie.

Tu, ca si Dumnezeu ma cunosti pe dinafara ca si pe dinauntru, rogu-te in inima blanda, ajuta-mi in curatarea si vindecarea Sufletului prea Sfant, ca impreuna sa pot sluji Harului Ceresc si sa aduc Darurile Divine pe acest Pamant Binecuvantat. Invata-ma Libertatea intru Iubire si Iubirea intru Libertatea Cerurilor. Da-mi aripii si curaj sa-mi iau avantul de traire adanca si iubire nemarginita. Intinde-mi aripile inimii si sustine-ma in Inaltarea preacuprinzatoare de adanca salasluire intru Fiinta de  Dumnezeu. Fi-mi vantul care ma sustine  si ma calauzeste in acest zbor, fi-mi soarele care m-a incalzeste si ma alina, fi-mi Raza de Lumina de care o data prinsa sa ma traga necontenit catre CEEA CE SUNT, VESNIC IN DUMNEZEU.  

Sfinte Iosif, om ai fost pe pamant si cunosti aceasta lume cu tot ce este in ea, ocroteste-ma adioma cum Tatal Ceresc ne indruma.

Iti multumesc Sf Iosif pentru CEEA CE SUNT si pentru Binecuvantarea cu care ma imbraci, iti multumesc in Adevar si in iubire de necuprins.Iti multumesc in bucuria zborului dintru Inaltimii si Libertatea IUBIRII SF. TREIMI.

Sf. Iosif, astazi cu toti te chemam si astazi CEEA CE SUNT iti aduce multumire, si intru Candela inimii se INALTA catre al tau Har si Binecuvantare.

AMIN.

Filed under: Rugaciunea zileiTagged with: