Schimbarea la Față, Ziua în care rugăciunile se împlinesc

Rugaciunea care se rosteste la sarbatoarea Schimbarii la fata a Mantuitorului nostru Iisus Hristos este puternica si aduce cu ea implinirea celor mai arzatoare dorinte

Schimbarea la Fata a Domnului, socotita zi de hotar pentru vara, este sarbatorita de credincioşi  pe 6 august. Considerat unul dintre marile praznice ale creştinismului, fiind dezlegare la peşte pentru cei care au postit.

Rugaciunea care se rosteste la sarbatoarea Schimbarii la fata a Mantuitorului nostru Iisus Hristos este puternica si aduce cu ea implinirea celor mai arzatoare dorinte:

Sfintilor ai lui Dumnezeu, apostoli si prooroci, rugati-va lui Dumnezeu pentru mine, si ajutati-ma sa ma schimb si eu pentru a fi bineplacuta Domnului, sa am bunatate in loc de rautate, iubire in loc de ura si invidie, ascultare in loc de incrincenare, ajutati-ma voi Sfintilor ai lui Dumnezeu sa am pace in loc de tulburare, blindete si milostivire in loc de miniere si asuprire, credinta in loc de indoiala, plecare de voie in loc de cirtire, multumire si rugaciune in loc de nemultumire.

La praznicul Tau, Doamne, sa ma schimb si eu as vrea, ca sa fiu bineplacuta Tie, ajuta-ma Doamne, pentru rugaciunile sfintilor Tai, si ale Maicutei Tale, ajuta-ma cu mila Ta si cu iubirea Ta de oameni, ajuta-mi Doamne. Amin

Filed under: SarbatoriTagged with: