Singurul lucru care vă apără de ispite, mânie și accidente este rugăciunea de dimineață

Ne facem tot felul de probleme, ne dorim din ce în ce mai multe lucruri, dar oare câți dintre noi știm care sunt lucrurile cele mai importante pentru noi?

Un sfat extrem de important îl primim de la părintele Calciu, care spune că singurul lucru care ne scapă de ispite, mânie și accidente este rugăciunea de dimineață.

Prin rugăciune atragem ocrotirea îngerului păzitor

Rare sunt momentele în care o persoană conștientizează că toată viața sa este orânduită de mâna Domnului. Nimeni nu mai are siguranța zilei de mâine, pentru că nu mai știm dacă seara ne mai întoarcem acasă.

Ce este de făcut? În primul rând, spune părintele Calciu, să avem mare grijă să nu plecăm niciodată de acasă fără să ne citim rugăciunea de dimineață, atât pentru noi cât și pentru cei pe care îi iubim.

MAI POȚI CITI ȘI Rugăciunea MUNTELUI ATHOS: fă această rugăciune DIMINEAȚA, și NIMIC RĂU nu se va atinge de TINE!

Potrivit sfinției sale, prin rugăciune îngerul păzitor ne va ocroti, ne va lumine mintea și ne va îndruma către tot ce este bine în viață, ferindu-ne totodată de tot răul. Nu contează cât vom face această rugăciune, câteva minute sau mai mult, important este să nu o uităm pentru că doar aceasta ne va feri de accidente, ispite, mânie și tot răul. Oare Domnul atât de bun și iertător cu noi, nu merită să-I acordăm măcar zece minute în fiecare dimineață? (C.L.)

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: