Slava Lui Dumnezeu si Maicii Sale – Au făcut cea mai mare si mai frumoasă minune din viața mea. Să spui și tu asta și vei primi ajutor nesperat de la Măicuța Domnului

Slava Lui Dumnezeu si Maicii Sale! Ma numesc Cristina. In toamna aveam de dat un examen foarte important, dupa parerea mea, asa ca, in primavara, cand m-am apucat sa invat, m-am gandit sa citesc si Paraclisul Maicii Domnului pentru a-mi ajuta. 7-8 luni am citit zi de zi Paraclisul.

Examenul a durat 3 zile. Cea de a treia zi era si ultima in care ma gandeam sa mai citesc rugaciunea. In acea zi, Dumnezeu si Fecioara Maria Au Facut cea mai mare si mai frumoasa minune din viata mea: am aflat ca sunt insarcinata.

 Examenul l-am picat, dar nici nu mai conteaza. Le multumesc Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria, Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae, Sfintei Parascheva si tuturor Sfintilor Lui Dumnezeu!

Paraclisul Maicii Domnului 


Acest paraclis se canta la intristarea sufletului si la vreme de nevoie.

Psalmul 142:


1. Doamne, auzi rugaciunea mea, asculta cererea mea, intru credinciosia Ta, auzi-ma, intru dreptatea Ta.

2. Sa nu intri la judecata cu robul Tau, ca nimeni din cei vii nu-i drept inaintea Ta.

3. Vrajmasul prigoneste sufletul meu si viata mea o calca in picioare; facutu-m-a sa locuiesc in intuneric ca mortii cei din veacuri.

4. Mahnit e duhul in mine si inima mea incremenita inlauntrul meu.

5. Adusu-mi-am aminte de zilele cele de demult; cugetat-am la toate lucrurile Tale, la faptele mainilor Tale m-am gandit.

6. Intins-am catre Tine mainile mele, sufletul meu ca un pamant insetosat.

7. Degrab auzi-ma, Doamne, ca a slabit duhul meu. Nu-ti intoarce fala Ta de la mine, ca sa nu ma aseman celor ce se coboara in mormant.

8. Fa sa aud dimineata mila Ta, ca la Tine imi este nadejdea. Arata-mi calea pe care voi merge, ca la Tine am ridicat sufletul meu.

9. Scapa-ma de vrajmasii mei, ca la Tine alerg, Doamne.

10. Invata-ma sa fac voia Ta, ca Tu esti Dumnezeul meu. Duhul Tau cel bun sa ma povatuiasca la pamantul dreptatii.

11. Pentru numele Tau, Doamne, daruieste-mi viata. Intru dreptatea Ta scoate din necaz sufletul meu.

12. Fa bunatate de starpeste pe vrajmasii mei si pierde pe toti cei ce necajesc sufletul meu, ca eu sunt robul Tau.

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,