Tot mai mulți oameni vor să-și descopere Menirea, vor să știe de ce au venit pe Pământ

Tot mai mulți oameni vor să-și descopere Menirea, vor să știe de ce au venit pe Pământ, ce au de făcut în această viață. Dacă nu-ți știi Menirea exiști, dar nu trăiești cu adevărat, pentru că ai sentimentul că nu ești împlinit, pentru că Dumnezeu te-a făcut așa cum ești tocmai ca să ai tot ce este nevoie pentru a-ți împlini Menirea. Tu ai fost echipat de Dumnezeu pentru a face niște lucruri și dacă nu le faci simți că ceva lipsește din viața ta, ai un gol în interior.

Nu sta degeaba ani la rând, sperând să ai o revelație cu privire la Menirea ta; îți irosești timpul. Tu îți descoperi Menirea acționând, lăsându-te ghidat de Dumnezeu, mergând acolo unde ești ghidat și făcând ceea ce ești ghidat. Și nu există semne clare care îți indică: „Pentru a-ți găsi Menirea ta, intră aici/ virează la stânga/ intră în sensul giratoriu și apoi virează la dreapta!”. Poți ușor să ieși de pe traseu, poți să te îndepărtezi de acesta, însă Dumnezeu te va ghida înapoi pe Cale, dacă te lași ghidat.

Dacă vrei să-ți descoperi Menirea, începi prin a te întreba: „Care sunt darurile/ talentele mele?”. Menirea ta are întotdeauna legătură cu lucrurile la care ești talentat/ priceput. Dumnezeu ți-a dat exact acele daruri care să te ajute să-ți împlinești Menirea.
În al doilea rând, întreabă-te ce te pasionează să faci.

Dacă tu îți folosești darurile și faci ceea ce te pasionează, poți să știi că nu ești departe de Menirea ta.

Ceea ce îi derutează pe mulți oameni este faptul că ei vor să facă bani de la bun început, făcând ceea ce îi pasionează. Dacă nu ies bani din acea activitate, ei nu sunt interesați, preferă să facă ceva din care câștigă bine, chiar dacă nu le place ceea ce fac.

Lumea aceasta îi stimulează pe oameni să funcționeze în afara Menirii lor; se câștigă bine din a face orice, în afară de a-ți urma Menirea. Poți să câștigi o grămadă de bani făcând ceva ce urăști să faci, fiind epuizat/ plictisit de ceea ce faci, simțind permanent un gol în interiorul tău, care nu se umple cu nimic din ceea ce poți să cumperi cu bani. Acest stil de viață este o „ratare de succes”, cum o numesc eu. Tu pari un om de succes, ai bani, ai diplome, ai funcție, ai un statut social, ești popular, ești invidiat, dar adânc în interiorul tău ești profund nefericit, pentru că ești în afara Menirii tale.

Uneori ceea ce ești menit să faci nu este plătit prea bine, dar dacă ai decis că vrei să-ți urmezi Menirea, să asculți ghidarea divină, Dumnezeu îți va arăta ce ai de făcut ca să trăiești bine făcând ceea ce iubești să faci. (RC Blakes)

Filed under: ÎnvățăturiTagged with: ,