Votează: Ești de acord cu deschiderea bisericilor în noaptea de înviere?

Se vor deschide oare bisericile in saptamana mare si in noaptea de Inviere? Aceasta este intrebarea aflata pe buzele tuturor credinciosilor din Romania. Tot mai multe persoane cer autoritatilor sa lase oamenii sa participe la slujba dedicata Invierii Domnului, in timp ce altii spun ca nu ar fi o idee tocmai grozava.

Unii preotii insista ca atat timp cat supermarketurile si pietele sunt deschise si acolo se afla zeci de persoane, normal ar fi ca si bisericile se fie deschise pentru credinciosi, chiar daca numarul lor in interior ar fi limitat. Altii insa transmit credinciosilor ca pot participa la slujba de acasa!

Preotul Constantin Necula a fost intrebat ce facem daca bisericile vor fi inchise in SAPTAMANA MARE si in noaptea de Inviere? Raspunsul a venit imediat:

Credinciosii scriu pe Facebook ca nu se poate interzice participarea la una dintre cele mai importante slujbe: INVIEREA DOMNULUI.

Dupa ce am ascultat ce spun cei doi preoti, va intrebam si pe dumneavoastra: Sunteti de acord sa se deschida bisericile in noaptea de Inviere?

Sorry, there are no polls available at the moment.

Sursa: 24botosani.ro

Filed under: Uncategorized